Манты түюдің ерекше әдістері

Oinet.kz 30-04-2020 1735

Ас – адамның арқауы екені бәрімізге мәлім. Әсіресе, манты десе ерекше қуанамыз. Әрі бұл тағам қонақтарға «ұялмай» ұсынатын тамақтардың бірі. 

1490772753_foto-1.jpg

Мантыны жасауда бәрімізге мәлім түю әдісін қолданамыз. Алайда қонақ шақырғанда дастарханға ұсынылатын тағамдар ерекше болғанын қалайтындар үшін бұл әдістер жақсы көмектеседі деген сенімдемін.

Посмотреть эту публикацию в Instagram


Манты бүру әдістері

Салат «Винегрет»
Жұқа құймақша (блинчики)
Сәйкес тақырыптар
Көтерілу