Қарақұмық пен консервіленген ет

Znalezione obrazy dla zapytania гречка с тушенкой

Қарақұмық - құрамында темір витамині басым жарма. Оны жүрек-қантамыр жүйесі ауруларынан зардап шегетін адамдарға тұтыну өте пайдалы. Консервіленген ет пен қарақұмықты араластырып пісіруге болады. Ол тез әрі дәмді шығады.

Ингредиенттер:

1 шыны жарма

200-250 мл су

орташа пияз

шағын сәбіз

қуыруға арналған май

1 банка тушенка

1 ас қасық тамат пастасы

Алдымен қарақұмықты тазартыңыз. Содан соң су түссіз болғанша қарақұмықты жуу қажет. Пиязды ұсақтап тураңыз, ал сәбізді үккіштен өткізу қажет. Көкөністерді табада 2-3 минут қуырыңыз. Тушенканы тәрелкеге салып, бір-бірінен ажыратыңыз. Содан соң көкөністермен бірге 5 минут қуырып, тамат пастасын салыңыз. Қарақұмықты салып, үстінен су құйыңыз. Қайнағаннан кейін отты бәсеңдетіп, қақпағын жабыңыз. Ол 15-20 минутта дайын болады. 

Асыңыз дәмді болсын!

Мүмкін сізді қызықтыратын тақырыптар:

  • Пита қосылған Таяу Шығыс салаты
  • Апельсин балмұздағы
  • Лотаринг көмеші
  • Баку пахлавасы
  • Қызыл балық котлеті
  • Ақпарат

    • Oinet.kz ақпарат агенттігін есепке қою туралы № 16379-ИА куәлігі 06.03.2017 жылы Байланыс, ақпараттандыру және бұқаралық ақпарат құралдары саласындағы мемлекеттік бақылау комитетінен берілді.

    Әлеуметтік желілер

  • Яндекс.Метрика