Майға пісірілген бүйрекше бәліш рецепті

Oinet.kz 22-10-2019

хахаряшки к чаю рецепт

Ингредиенттер:

  • 400 мл айран

  • 400 г ұн

  • 2 жұмыртқа

  • 3 шай қасық қант

  • 10 г ванильді қант

  • 12 г қопсытқыш

  • 1/3 шай қасық тұз

  • 250 мл өсімдік майы

Дайындау әдісі:
1. Терең ыдыс алып, оған айран құйыңыз.

хахаряшки к чаю на кефире рецепт

2. Жұмыртқаны табақта әбден езіп, оған жұмыртқа салыңыз. Оларды араластырып, үстінен ванильді қант пен тұз салыңыз.

хахаряшки на кефире рецепт

3. Содан кейін ұнды қопсытқышпен араластырып, оған басқа ингредиенттерді қосыңыз.

хахаряшки на кефире

4. Қамырды әбден араластырыңыз.

хахаряшки к чаю

5. Бәлішті қуыруға өсімдік майын табаға құйып қыздырыңыз, содан кейін майды орта деңгейге қойыңыз.

хахаряшки к чаю на кефире

6. Қамырды шай қасықтап табаға салып, бәлішті қуыра бастаңыз.

хахаряшки на кефире за 15 минут

7. Бәліштерді алтын түске енгенше ғана қуырыңыз.

хахаряшки рецепт

8. Дайын болған бәліштерді қағаз майлыққа салып қойыңыз. Ол бәліштің артық майын өзіне сіңіріп алады. 

что такое хахаряшки

Асыңыз дәмді болсын.

Таңғы асқа – алма
Кептірілген жемістер мен көкөністердің қандай пайдасы бар?

Сәйкес тақырыптар
Көтерілу
×